Nu 20% korting op de MacBook Pro 13"

Een architect en een Mac zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Hoe kan RentYourMac inspelen op mijn behoefte als architect?

macbook-abonnementmacbook-abonnement

Flexibiliteit

Als architect wil je kunnen meebewegen met elk traject wat voorbij komt. Daarom is het belangrijk dat je een IT omgeving hebt die met je meegroeit. Wij hebben de ervaring om deze flexibiliteit te bieden bij verschillende klanten.

Snelheid

Bij een nieuw project of opdracht is snelheid geboden. Omdat u zich niet druk wil maken om de juiste apparatuur op locatie te krijgen, zorgen wij hiervoor. Wij hebben ervaring in zowel de verhuur van Macbooks als van iMacs.

Persoonlijk

Door onze ervaring kunnen wij vaak dezelfde dag met u meedenken over uw wensen en behoeftes. Op basis daarvan kunnen een op maat gemaakt voorstel aanleveren. Veel modellen hebben we op voorraad, zodat u geen tijd hoeft te verliezen.

Design

Apple producten staan erom bekend dat zij qua design jarenlang meegaan. Naast design zorgen wij ervoor dat de binnenkant ook van hoge kwaliteit is. Zo gaan design, bruikbaarheid en kwaliteit met elkaar hand in hand.

Welke Macbooks kunt u leasen?

Bij ons kunt u verscheidene Macbooks leasen. Hieronder ziet u een voorbeeld van drie hoogwaardige modellen. Ook zakelijk of als student is het heel aantrekkelijk om één van deze drie Macbooks te leasen.