Lease de MacBook Pro 13" M1 vanaf € 99,- per maand

Een Macbook leasen.

Macbooks hebben vele voordelen. Zo zijn ze erg gemakkelijk in het gebruik, zijn ze niet zo kwetsbaar voor virussen en andere kwaadaardige software en (ook niet onbelangrijk) zien ze er mooi uit. Macbooks kunnen echter ook behoorlijk prijzig zijn. Het leasen of huren van een macbook heeft daarom behoorlijk wat voordelen. Zo bieden wij je een aantal fijne pluspunten, zoals ruime keus aan Macbooks.

Macbook LeasenMacbook Leasen

Macbook huren

Wanneer een Macbook huren?

Een Macbook huren doe je voor een korte periode. We werken met flexibele voorwaarden en je kunt het contract iedere maand opzeggen of verlengen. Je krijgt een goede refurbished Macbook van hoge kwaliteit.

Macbook leasen

Wanneer Macbook leasen?

Als je een Macbook bij ons least, heb je deze voor een langere periode tot je beschikking. We werken met een contract met goede voorwaarden, dat makkelijk op te zeggen, of te verlengen is. 

Voordelen van een Macbook huren

 • Flexibele huurperiode
 • Korte looptijd
 • Je hebt de Macbook snel in huis
 • Keuze uit verschillende refurbished modellen
 • Keuze voor extra software

Voordelen van een Macbook leasen

 • Een lagere prijs door de langere leenperiode
 • Komt met de software die jij nodig hebt
 • Looptijd van 24 of 36 maanden
 • Volledig eigenaar na de looptijd

Voorbeeldsituaties

 • Toch kunnen werken als je huidige laptop wordt gerepareerd
 • Specifieke software eisen? Wij kunnen die leveren

Voorbeeldsituaties

 • Wil je stage gaan lopen in het buitenland en heb je een laptop nodig? Dan kun je gemakkelijk een Macbook leasen
 • De beste modellen, zonder de aanschafprijs te betalen
macbook huren in plaats van kopenmacbook huren in plaats van kopen

Macbook voor een zachte prijs

Wanneer je besluit dat je graag een Macbook van ons wilt hebben, kun je kiezen om de Macbook te huren of te leasen. Een Apple Macbook leasen of huren heeft het voordeel dat je over een Macbook kunt beschikken zonder deze aan te schaffen. Hierdoor heb je geen zorgen over de hoge aanschafwaarde van een Macbook en kun je je richten op je werk. Lees hier hoe het werkt.

Transparant

Een Macbook leasen bij ons is volledig transparant en alle voorwaarden staan op onze site. De keuze voor software en ondersteuning zorgt ervoor dat je te allen tijde kunt werken zonder zorgen. Ook wanneer je er even niet uitkomt, of wanneer je andere vragen hebt kun je bij ons terecht.

Verschillende Apple modellen

Wil je experimenteren met een nieuw model? Of bevalt je huidige Macbook niet goed? Dan kun je bij ons altijd terecht voor een ander model. We hebben een ruime keuze aan modellen en we hebben dus altijd wel een model dat goed bij jou past. Staat het model dat jij graag wilt hebben niet op de site? Dan gaan we ernaar op zoek voor je.

Welke Macbooks kun je leasen of huren?

Bij ons kun je verschillende Apple Macbooks leasen. Hieronder kun je een aantal van onze nieuwste modellen zien en eventueel verder bekijken. Zo kun je zien of er iets voor jou tussen zit!

Apple lease

Vragen over het leasen of huren van een Macbook?

Wil je weten hoe het leasen van een Macbook werkt? Heb je toch nog vragen, of is iets je niet helemaal duidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!