Lease de MacBook Pro 13" M1 vanaf € 79,- per maand

Huur een Mac op afstand.
Wij verzorgen de snelste processoren en meeste opslagruimte.

the_cloud_mac_prothe_cloud_mac_pro

Snelheid

Een Macbook op afstand werkt enorm snel. Wij hebben de beste en snelste Mac mini of Mac Pro voor u klaar staan. Het enige wat u moet doen, is inloggen vanaf een Macbook of Laptop. Dan bestuurt u vanaf een afstand uw eigen snelle Mac in de Cloud.

Flexibiliteit

Wij zijn flexibel voor u en u kunt daarom maandelijks opzeggen en ook dus een Macbook in de cloud voor een aantal maanden huren. Op deze manier kunt u ontdekken of een Macbook fijn vindt werken of niet. Veel laptop gebruikers willen graag eerste een maand een Macbook op afstand proberen. Daarom proberen zij een Macbook in de cloud bij ons.

Professioneel

Door onze ervaring weten wij wat professionele gebruikers van een Macbook willen hebben. Ook als u video’s wilt monteren voor een bepaalde periode, is een Mac huren op stand ideaal. U kunt deze Mac professioneel gebruiken met alle programma’s die u maar wilt gebruiken.

Model

Wij hebben voor een Macbook in de cloud twee verschillende opties. De Mac Mini & de Mac Pro. Beide zijn snel, maar de Mac Pro is net wat sneller en heeft meer werkgeheugen. Op deze manier kunt u genieten van een super snelle Macbook, zonder dat u hem ooit in handen heeft gehad.

Welke Mac kunt u op afstand huren?

MacCloud

Huur onze refurbished Macbooks

Mac huren in de cloud voor professionals

Een Mac huren in de cloud is de cloudgebaseerde Mac-oplossing die u zoekt! Als gebruiker krijg je toegang tot de Mac-servers voor app-ontwikkeling, Mac-taken en alle programma’s die u maar wilt. Al jouw werkzaamheden worden ondersteund door echte Mac-hardware die wordt gehost in professionele ruimte bij RentYourMac. Doordat wij de Mac-hardware hosten op een super snelle Mac, kunt u zorgeloos surfen, teksten bewerken en video’s bewerken.

mac huren in de cloud