Lease de MacBook Pro 13" M1 vanaf € 79,- per maand

Een refurbished Macbook Air leasen.

Onwaarschijnlijk goed.

Naast de populaire Macbook Pro, verhuren wij ook de, bijna net zo populaire, Macbook Air. Dit zusje van de Macbook Pro is op veel gebieden te vergelijken met haar broer en presteert dan ook net zo goed. Ben je student? Dan is de Macbook Air echt iets voor jou. Hieronder lees je waarom.

Macbook LeasenMacbook Leasen

De voordelen van een Macbook Air

Apple adverteert met de zin: ‘Air. Blaast je omver.’ Beter kunnen we dit notebook zelf eigenlijk niet omschrijven. De Macbook Air heeft tegenwoordig dezelfde Apple M1-chip als de Macbook Pro en werkt daardoor verbluffend snel. Dankzij deze chip is de CPU van de Macbook Air tot wel 3,5 keer zo snel en is de GPU tot 5 keer zo snel. Ook de batterij heeft een flinke upgrade gekregen en gaat nu een stuk langer mee. 

Eén van de eigenzinnige voordelen van dit notebook, is dat het geen ventilator heeft. Dat klinkt als een probleem, maar de Macbook blijft verbazingwekkend koel en het voordeel is dat de notebook muisstil is zonder de ventilator. De Macbook Air is het lichtste notebook dat Apple ooit heeft gemaakt en is daarmee perfect voor studenten. Zoals Apple het zelf omschrijft: ‘Dit is heel veel power die je zó met je meeneemt.’

Lease de Macbook Air

Als je besluit de Macbook Air bij ons te leasen krijg je een refurbished model dat wat betreft kwaliteit en prestaties niet onderdoet aan een nieuw exemplaar. Het grote verschil tussen het aanschaffen van een nieuw exemplaar en het leasen van een refurbished model, zit hem natuurlijk in de prijs. Nieuw betaal je namelijk 1129 euro voor de Macbook Air, terwijl je hem bij ons al voor 70 euro per maand kunt huren. Daarbij staat onze supersnelle service altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen en problemen. 

Aarzel niet!

Heb je nog vragen of wil je toch nog wat meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag met al je vragen en problemen.

macbook huren in plaats van kopenmacbook huren in plaats van kopen

Macbook Air huren

Wanneer een Macbook Air huren?

Een Macbook Air huren doe je voor een korte periode. We werken met flexibele voorwaarden en je kunt het contract iedere maand opzeggen of verlengen. Je krijgt een goede refurbished Macbook Air van hoge kwaliteit.

Voordelen van een Macbook Air huren

 • Flexibele huurperiode waar je gemakkelijk een maandje aan vastplakt
 • Je hebt de Macbook Air snel in huis
 • Keuze uit verschillende refurbished modellen
 • Korte looptijd

Macbook Air leasen

Wanneer Macbook Air leasen?

Als je een Macbook Air bij ons least, heb je deze voor een langere periode tot je beschikking. We werken met een contract met goede voorwaarden, dat makkelijk op te zeggen, of te verlengen is. 

Voordelen van een Macbook Air leasen

 • Een lagere prijs door de langere leenperiode
 • Komt met de software die jij nodig hebt
 • Altijd de nieuwste modellen van de beste kwaliteit
 • Looptijd van 24 of 36 maanden
 • Volledig eigenaar na de looptijd

Voorbeeldsituaties

 • Toch kunnen werken als je huidige laptop wordt gerepareerd
 • Specifieke software eisen? Wij kunnen die leveren

Voorbeeldsituaties

 • Wil je stage gaan lopen in het buitenland en heb je een laptop nodig? Dan kun je gemakkelijk een Macbook Air leasen
 • De beste modellen, zonder de aanschafprijs te betalen