Lease de MacBook Pro 13" M1 vanaf € 79,- per maand

Huur een Macbook als student.

Een Macbook huren is voor iedereen bereikbaar.

Macbook voor StudentMacbook voor Student

Scherpe prijs

Een Macbook huren is bij ons al mogelijk vanaf € 40,- per maand. We streven ernaar om onze prijzen laag te houden zodat het huren van een Macbook voor iedereen toegankelijk is.

Macbook eisen

Wij zijn bekend met de meeste Macbook eisen van Hogescholen en Universiteiten en kunnen dus eenvoudig een passend aanbod doen. Wil je bij nader inzien toch een ander model? Dan kun je eenvoudig upgraden of downgraden.

Levensduur

De kwaliteit van Macbooks zorgt ervoor dat je de gehele dag ongestoord kunt werken en studeren. En de lange levensduur van de batterijen heeft als voordeel dat je ook zonder adapter op je studieplek kunt blijven.

Reizen

Ook als je binnen Nederland reist of richting het buitenland gaat, dan gaat de Macbook gewoon met je mee. Daar doen we niet moeilijk over.

13″ Macbooks voor studenten

Het is voor studenten ideaal om een kleine Macbook mee te nemen. Deze 13 inch Macbooks zijn ideaal om mee te nemen of naar college. Maar ook gebruik in de trein of bus zal veel voorkomen bij het huren van deze Macbook. Speciaal voor studenten deze drie Macbooks geselecteerd.

Huur een Macbook voor studenten

Huur ook een Macbook voor studenten en geniet van de vele voordelen. Door de vele voordelen is het nu voordelig voor studenten om een Macbook te huren. Daarbij komen vele voordelen, zoals het meenemen van een Macbook in de trein of bus is ideaal. Maar ook naar college kun je de Macbook perfect meenemen. De 13 inch Macbook is ligt van gewicht en de levensduur van de accu gaat zeer lang mee. Zo kun je de gehele dag gebruik maken zonder hem op te laden. Het leasen van een Macbook is ideaal voor studenten.

Wil je als student een MacBook huren? Ga direct aan de slag en bestel hem online!

MacBook leasen zonder BKR