Lease de MacBook Pro 13" M1 vanaf € 99,- per maand

Huur of lease een Macbook als student.

Makkelijk. Goedkoop. Geweldige kwaliteit.

Als student is het enorm belangrijk dat je spullen hebt die werken. Dat geldt natuurlijk in het bijzonder voor je laptop. Je wilt een laptop die alles aankan, die klein en licht is en daardoor makkelijk is mee te nemen, maar je hebt geen geld voor de dure varianten. Gelukkig kun je dan als student ook een Macbook leasen of huren. Zo kun je gebruik maken van de hoogste kwaliteit apparatuur, voor de laagste prijs.

Macbook voor StudentMacbook voor Student

Voordelen

Aan het huren van een Macbook zitten een hele hoop voordelen. Zo stellen wij een duidelijk en voor jou positief contract voor je op en staan wij altijd voor je klaar als je wat technische vragen hebt. Een aantal andere voordelen zijn:

Macbook huren

Wanneer een Macbook huren?

Een Macbook huren doe je voor een korte periode. We werken met flexibele voorwaarden en je kunt het contract iedere maand opzeggen of verlengen. Je krijgt een goede refurbished Macbook van hoge kwaliteit.

Macbook leasen

Wanneer Macbook leasen?

Als je een Macbook bij ons least, heb je deze voor een langere periode tot je beschikking. We werken met een contract met goede voorwaarden, dat makkelijk op te zeggen, of te verlengen is. 

Voordelen van een Macbook huren

 • Een Macbook perfect voor jouw doeleinden
 • Een super snelle refurbished Macbook van hoge kwaliteit
 • Een flexibel huurcontract waar je gemakkelijk een maandje aan vast plakt
 • Korte looptijd
 • Keuze voor extra software

Voordelen van een Macbook leasen

 • Een lagere prijs door de langere leenperiode
 • Een vast contract met goede, duidelijke voorwaarden
 • Je mag gewoon met je Macbook reizen
 • Looptijd van 24 of 36 maanden
 • Volledig eigenaar na de looptijd

Voorbeeldsituaties

 • Heb je bepaalde software nodig? Wij regelen deze voor je
 • Heb je een goede laptop nodig voor het schrijven van je scriptie? Ook dan zijn onze Macbooks een goede optie

Voorbeeldsituaties

 • Je hebt een snelle Macbook met een lange levensduur nodig, zodat je ook zonder je adapter aan het werk kunt
 • Voor je studie heb je een goede laptop nodig, maar een Macbook is duur. Gelukkig kun je deze ook leasen
macbook-huren-nederlandmacbook-huren-nederland

De beste Macbook voor studenten

Wij zijn bekend met de meeste eisen van hogescholen en universiteiten en kunnen je dus gemakkelijk een passend aanbod doen. Samen gaan we op zoek naar het juiste model voor je opleiding en deze bieden we je vervolgens natuurlijk voor de allerlaagste prijs aan. Zo

hebben wij bijvoorbeeld de populaire Macbook pro die je kunt leasen als student, of de Macbook Air. Blijkt na een tijdje dat je toch niet het juiste model in handen hebt? Geen probleem! Je kunt eenvoudig upgraden of downgraden bij ons.

Levensduur

Wij verhuren enkel refurbished Macbooks van de beste kwaliteit. De kwaliteit van onze Macbooks zorgt ervoor dat je de gehele dag ongestoord kunt werken en studeren. De lange levensduur van de batterijen heeft als voordeel dat je ook zonder adapter op je studieplek aan de slag kunt. Je hoeft je zo helemaal geen zorgen te maken of je de dag wel door gaat komen.

Reizen

Als student ben je altijd op pad, of je nu van huis naar school reist, of op een studiereis naar het buitenland gaat. Ook als je binnen Nederland reist, of richting het buitenland gaat, kun je de Macbook gewoon met je meenemen. Daar doen we niet moeilijk over.

13” Macbooks leasen of huren voor studenten

Juist omdat je als student altijd op pad bent, is het fijn als je geen enorme, zware laptop met je mee hoeft te zeulen. Het is voor studenten ideaal om een kleine Macbook mee te nemen. Onze 13 inch Macbooks zijn ideaal om mee te nemen of naar college. De lange stukken in de trein of in de bus zijn geen probleem meer als je een van onze Macbooks huurt.

Huur of lease een Macbook voor studenten

Huur of lease een Macbook voor studenten en geniet van de vele voordelen. Onze Macbooks zijn vanwege de kleine omvang en het lichte gewicht perfect voor studenten. Je kunt de hele dag gebruik maken van de Macbook en wij zorgen voor een beschermende, harde cover om je Macbook. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoeren van de Macbook in, bijvoorbeeld, een volle schooltas.

Wil je als student een MacBook huren? Ga direct aan de slag en bestel hem online!

MacBook leasen zonder BKR